Количка

0
 
Код:  59084 
тегло  0.050 кг

АЦЦ Директ 600 mg при влажна кашлица х10 сашета

Цена: 12.90лв.
(15.00лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Sandoz
(41 глас/а)

АЦЦ Директ е лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни, който се използва за лечение на влажна кашлица при възрастни. Активната съставка е ацетилцистеин. ACC Direct се предлага под формата на прах за перорален разтвор, който втечнява гъстия секрет и облекчава кашлицата при заболявания на дихателните пътища. 

АЦЦ Директ не трябва да се приема повече от 14 дни без консултация с лекар. Ако до 4-5 дни не настъпи подобрение, консултирайте се с Вашия лекар. 

АЦЦ Директ и други лекарства

Не приемайте АЦЦ Директ в комбинация с противокашлични средства. Комбинирането им може да доведе до опасно натрупване на секрет поради намален кашличен рефлекс. 

Ако приемате антибиотици, трябва да има поне 2 часа интервал между приема на АЦЦ Директ и назначения антибиотик. Това не се отнася за антибиотици с активна съставка цефиксим и лоракарбеф.

Активният въглен може да намали ефекта на АЦЦ Директ.

Глицерилов тринитрат в комбинация с ацетилцистеин може да доведе до понижен ефект върху тромбоцитите и повишено разширяване на кръвоносните съдове.

Употреба на АЦЦ Директ по време на бременност и кърмене

Ако сте бременна или кърмите, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.

АЦЦ Директ съдържа сорбитол и аспартам. Ако имате непоносимост към някои захари, се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство. Аспартамът е източник на фенилаланин. Продуктът може да е вреден за хора, страдащи от фенилкетонурия.

Съхранявайте на място недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Да не се използва след изтичане на срока на годност.

Активно вещество: ацетилцистеин. Всяко саше съдържа 600 mg ацетилцистеин.

Прахът се изсипва директно върху езика. Това стимулира отделянето на слюнка, което улеснява преглъщането му. Не дъвчете праха преди поглъщане.

Информирай се за горещи

промоции до -36%