Количка

0
 
Код:  59084 
тегло  0.050 кг

АЦЦ Директ 600 mg при влажна кашлица х10 сашета - Sandoz

Цена: 14.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Sandoz
(22 глас/а)

АЦЦ Директ е лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни, който се използва за лечение на влажна кашлица при възрастни. Активната съставка е ацетилцистеин. ACC Direct се предлага под формата на прах за перорален разтвор, който втечнява гъстия секрет и облекчава кашлицата при заболявания на дихателните пътища. 

АЦЦ Директ не трябва да се приема повече от 14 дни без консултация с лекар. Ако до 4-5 дни не настъпи подобрение, консултирайте се с Вашия лекар. 

АЦЦ Директ и други лекарства

Не приемайте АЦЦ Директ в комбинация с противокашлични средства. Комбинирането им може да доведе до опасно натрупване на секрет поради намален кашличен рефлекс. 

Ако приемате антибиотици, трябва да има поне 2 часа интервал между приема на АЦЦ Директ и назначения антибиотик. Това не се отнася за антибиотици с активна съставка цефиксим и лоракарбеф.

Активният въглен може да намали ефекта на АЦЦ Директ.

Глицерилов тринитрат в комбинация с ацетилцистеин може да доведе до понижен ефект върху тромбоцитите и повишено разширяване на кръвоносните съдове.

Употреба на АЦЦ Директ по време на бременност и кърмене

Ако сте бременна или кърмите, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.

АЦЦ Директ съдържа сорбитол и аспартам. Ако имате непоносимост към някои захари, се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство. Аспартамът е източник на фенилаланин. Продуктът може да е вреден за хора, страдащи от фенилкетонурия.

Съхранявайте на място недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Да не се използва след изтичане на срока на годност.

Активно вещество: ацетилцистеин. Всяко саше съдържа 600 mg ацетилцистеин.

Прахът се изсипва директно върху езика. Това стимулира отделянето на слюнка, което улеснява преглъщането му. Не дъвчете праха преди поглъщане.

Вземи Горещи Промоции

до -30%