Количка

0
 
Код:  66403 
тегло  0.120 кг

Ксанадиет при наднормено тегло х100 капсули

Цена: 16.99лв.
Всичко от: AboPharma
(16 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Медицинско изделие, което е предназначено за хора с наднормено тегло и затлъстяване, регулира нивата на кръвната захар и холестерола, намалява чувството на глад, предотвратява натрупването на мазнини. Ксанадиет съдържа специален комплекс от растителни макромолекули със силна желираща способност - Fibragum. Растителният комплекс, приет с много вода, образува желатинова маса, улавяща мазнините и въглехидратите, като по този начин не позволява усвояването им от организма. Растителните макромолекули набъбват толкова, че да запълнят стомаха, което от своя страна води до усещане за ситост и съответно до намаляване на чувството за глад. Xanadiet съдържа и фруктоолигозахариди, представляващи пребиотик (храна за пробиотиците), които стимулират развитието на полезни чревни бактерии, което благоприятства поддържането на здрава чревна флора. Запознайте се с инструкциите за употреба и ги следвайте внимателно. Съхранявайте листовката, заедно с продукта. Продъктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не трябва да се приема по време на бременност и кърмене. Трябва да приемате продукта минимум два часа преди прием на други лекарства, за да не попречи на тяхното усвояване. Не превишавайте препоръчителната дозировка. Датата, на която изтича срока на годност, се отнася за продукт, който е в опаковка с ненарушена цялост и се съхранява правилно. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. 

 

 


Fibragum, (комплекс от растителни полизахаридни макромолекули), фруктоологозахариди, магнезиев стеарат, силициев диоксид, портокалов аромат.

 

 


Възрастни и деца над 12 годишна възраст: да вземат по 2 капсули, една по една, с две чаши вода, половин час преди хранене.
Деца на възраст  от 8 до 12: да вземат по една капсула с голяма чаша вода, половин час преди хранене.
Тези, които имат проблем с преглъщането, могат да разтворят съдържанието на капсулата в чаша топла вода. Трябва да се изпие веднага, преди образуването на гел, последвано от още една чаша вода.

Информирай се за горещи

промоции до -36%