Количка

0
 
Код:  58615 
тегло  0.240 кг
Производител: ABOPHARMA
Страна на произход: Германия
Опаковка: 200 ml

Магнезиев гел х200 ml

Цена: 10.40лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: ABOPHARMA
(30 глас/а)

Magnesium Gel / Магнезиев гел х200 ml

Предназначение:

Масажен гел с магнезий, при мускулни болки и крампи.

Действие:

Овлажнява, омекотява и изглажда кожата. Подобрява еластичността и локалното кръвообръщение. Облекчава мускулни болки и крампи, както и болки в кръста и гърба, причинени от плексит, ишиас, радикулит. Магнезиевият гел може да компенсира недостига на магнезий в организма. Продуктът има силно лечебно действие, спомага жизнените процеси в организма и улеснява движението на блокирания участък. 

Активни съставки:

---

Състав: 

Aqua, Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Boron, Magnesium Sulphate, Calcium Chloride, gelling gel: Hydroxy propyl starch phosphate. 

Начин на употреба:

Нанасяйте с леки масажни движения. Препоръчва се отмиването на гела да не се извършва веднага след масажа, а след по-дълъг контакт с кожата. Да не се прилага върху наранена кожа. При лица с повишена чувствителност да се направи тест за поносимост. При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода. 

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

ABOPHARMA

Страна на произход:

Германия

Информирай се за горещи

промоции до -36%