Количка

0
 
Код:  58615 
тегло  0.240 кг

AboPharma Магнезиев гел 200 ml

Цена: 10.40лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: ABOPHARMA
(25 глас/а)

Гел, който съдържа магнезий от високо концентриран магнезиев хлорид, омекотява и овлажнява кожата, подобрява еластичността и локалното кръвообръщение на кожата, спомага за облекчаване на мускулни болки и крампи, както и болки в кръста и гърба, причинени от плексит, ишиас, радикулит. Гелът с магнезий има силно лечебно действие и може да компенсира недостига на магнезий в човешкия организъм. Magnesium gel съдейства жизнените процеси в организма и участва в повече от 325 ензимни процеси.  Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 5мл. 


Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

 


MgCl230%, желиращ агент - нишесте на Хидрокси пропил фосфат, чиста вода и микроелементи от дъното на древното море(MgSO4,KCI,NaCI,CaCI2,Br).

 

 

 

Нанесете бърху кожата и разнесете. За максимален ефект, препоръчваме да престои върху кожата възможно най-дълго, преди измиване или изплакване. В случай на наранена кожа, гелът може да предизвика парене. За хора с чувствителна кожа препоръчваме да се направи тест за поносимост, като се нанесе малко количество гел върху по-малко чувствителна зона, напр. задната част на ръката.

Максимална препоръчителна дневна доза - 5мл

Информирай се за горещи

промоции до -36%