Количка

0
 
Код:  67046 
тегло  0.130 кг

Флора Бимби 7 Пробиотик х6 флакона

Цена: 11.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: ABOPHARMA
(29 глас/а)

Флора Бимби флакон е хранителна добавка, която е предназначена за деца и бебета, притежава комплекс от пребиотици, пробиотици и витамини Б комплекс. Пробиотиците в продукта Флора Бимби Флакон са бактерии, които оказват цялостно благотворно въздействие върху организма, като директно се колонизират върху чревната лигавица и започват да произвеждат жизненоважни ензими, витамини, аминокиселини и други клетъчни биопродукти. Пребиотиците, включени във Флора Бимби Флакон, са храната на добрите бактерии. Това са фибри, които помагат за развитието на благоприятния ефект на пробиотиците и оцеляването им в чревния ни тракт. Те увеличават абсорбцията на минерали, подобряват техния баланс и стимулират растежа на бифидобактериите и лактобацилите. Flora Bimbi съдържа 7 милиарда живи бактерии, наричани още "добри" бактерии, които съдействат правилното функциониране на стомашно-чревния тракт, повишават защитните сили на организма, предпазват от болести и подкрепят имунната система. За по-улеснен прием Flora Bimbi Probiotics for kids е под формата на флакони за еднократна употреба.

Продуктът е специално разработен с мек вкус, който децата харесват!


Специални указания:

Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25°С.

Съставки:
Флакон: деминерализирана вода, фруктоза, FOS (фруктоолигозахаридите), подкислител: киселина, ябълчна киселина, естествен аромат на банан, консервант: калиев сорбат;
Дозираща капачка: Mix на млечно-кисели бактерии (Бифидобактериум лонгум АТСС 15697D, Лактобацилус ацидофилус La-14, Стрептококус термофилус АТСС 19258), царевично нишесте, антислепващ агент диоксид силиций, витамин В6 (Пиридоксин), витамин В2 (Рибофлавин), витамин В1 (Тиамин), витамин В12 (Цианокобаламин).


Хранителна информация
Състав/Съдържание (ПДП за 1 флакон):
Бифидобактериум лонгум - 2,84 млрд. живи бактерии
Лактобацилус ацидофилус - 2,04 млрд. живи бактерии
Стрептококус термофилус - 2,04 млрд. живи бактерии
FOS (Фруктоолигозахариди) - 400 mg
Витамин В6 - 1 mg (71% ПДП)
Витамин В2 - 0,8mg (57% ПДП)
Витамин В1 - 0,7mg (64% ПДП)
Витамин В12 - 2,5 µg (100% ПДП)
*ПДП - препоръчителен дневен прием

Микс от живи бактерии (Бифидобактериум лонгум, Лактобацилус ацидофилоус, Стрептококус термофилус) - 74 mg в 1 флакон

Препоръчителен прием: Препоръчително е да се приема по един флакон на ден, за предпочитане сутрин преди закуска.
Указания за приложение: натиснете горния край на капачката, за да освободите праха в течността и разбъркайте добре. Развийте капачката, счупете печата и приемете продукта.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%