Количка

0
 
Код:  60123 
тегло  0.700 кг
Производител: ABOPHARMA
Страна на произход: Германия
Опаковка: 500 ml

Абофлекс Сироп за здрави стави х500 ml

Цена: 38.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: ABOPHARMA
(21 глас/а)

Aboflex liquid / Абофлекс Сироп за здрави стави х500 ml

Предназначение:

Хранителна добавка, спомагаща поддържането на здравината на ставите и костите, също така и нормалното състояние на опорно-двигателния апарат. 

Действие:

Съдейства за образуването на колаген и съединителна тъкан. Подкрепя функциите на хрущяла и костите, като същевременно с това действа благоприятно и при умора и отпадналост. Течната форма на продукта гарантира оптимална абсорбция от организма на активните съставки. 

Активни съставки:

Глюкозамин Сулфат, Хондроитин Сулфат, МСМ (Метилсулфонил метан), Хиалуронова киселина, Манган (Манганов Хлорид), Витамин С (L-Аскорбинова к-на).

Състав: 

Съставки в дневен прием /=30ml/:
Глюкозамин Сулфат - 1600 mg, 
Хондроитин Сулфат - 1100 mg, 
МСМ (Метилсулфонил метан) - 1600 mg, 
Хиалуронова киселина -     95 mg, 
Манган (Манганов Хлорид) - 2.31 mg, 
Витамин С (L-Аскорбинова к-на) - 150 mg.

Помощни вещества: носител: пречистена вода (чрез обратна осмоза); регулатор на киселинността: лимонена киселина; консервант: калиев сорбат;сгъстител: ксантанова гума; стабилизатор: глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция; оцветител: карамел

Начин на употреба:

По 30 мл на ден се пие директно или разредено с вода. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 2 пъти по 15 мл в продължение на 3 месеца.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

AboPharma

Страна на произход:

Германия

Информирай се за горещи

промоции до -36%