Количка

0
 
Код:  40922 
тегло  0.100 кг

Салвигол Спрей при възпалено гърло х30 мл - Aboca

Цена: 13.90лв.
Всичко от: Aboca
(12 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Salvigol е разработен спрей за гърло от Aboca, който ефикасно се справя с възпаленото и раздразнено гърло, като облекчава неприятните придружаващи симптоми, като болка, сухота, парене и затруднено преглъщане. Салвигол съдържа ефективна комбинация от натурални екстракти от Салвия, Алое Вера, Мирха, инулин и мед, в комбинация с есенцилни масла от мента и канела, които създават специален защитен слой върху лигавицата, който ограничава достъпа на външни дразнещи агенти. Салвигол овлажнява и успокоява лигавицата, облекчава дразненето и неприятните усещания и намалява възпалението. Салвигол е подходящ при фарингити и тонзилити, както и за хора, които са изложени на въздействие на неблагоприятни външни фактори като дим, смог, прах, студ и други. Салвигол е под формата на лесен и удобен спрей за гърло със специален накрайник, като само две впръсквания са необходими за равномерно и правилно разпределение на активните веществата по лигавицата, създавайки специален защитен слой, който предпазва лигавицата и облекчава болките. Салвигол Спрей е 100% природен продукт, който може да се използва продължително време. Спреят е с много добра поносимост и не предизвиква нежелани странични ефекти. Придържайте се към препоръчителната дневна доза. Не приемайте, ако сте свръхчуствителен към някоя от съставките. Ако симптомите не изчезнат, консултирайте се с лекар. Съхранявайте на безопасно, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца място.

 


Екстракт от листа на Салвия (получен чрез студено сушене), гел от листа на Алое Вера, екстракт от мирха (получен чрез студено сушене), тръстикова захар, инулин от цикория, мед. Есенциални масла от мента и канела.

 


Разклатете Салвигол преди употреба. Накрайникът на пулвелизатора позволява да дозирате и нанасяте продукта правилно. Нанасяйте по 4 впръсквания, до 4 пъти на ден.

Информирай се за горещи

промоции до -36%