Количка

0
 
Код:  46032 
тегло  0.080 кг

Салвигол Педиатрик за деца при възпалено гърло х30 таблетки за смучене - Aboca

Цена: 9.90лв.
Всичко от: Aboca
(9 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Salvigol Pediatric е медицински продукт от Aboca, създаден за деца с възпалено и раздразнено гърло, облекчавайки неприятните съпътстващи симптоми, като болка, сухота, парене и затруднено преглъщане. Салвигол Педиатрик съдържа ефикасна комбинация от природни екстракти и етерични масла, които създават специален защитен слой върху лигавицата, която ограничава достъпа на външни дразнещи агенти. Салвигол Педиатрик овлажнява и успокоява лигавицата, и намалява възпалението. Продуктът е подходящ при фарингити и тонзилити, както и за деца, които са изложени на въздействие на неблагоприятни външни фактори като дим, смог, прах, студ и други. Синергичното действие на съдържащите се в Салвигол растителни полизахариди, в комбинация с гела от алое вера и смола от смирна, води до образуване на бариерен слой по възпаления участък, а етеричното масло създават приятно охлаждащо и успокояващо усещане. Съдържащите се вещества в Салвигол са създадени чрез биологично земеделие и иновативни процеси на извличане и концентрация, които 100% гарантирано запазват бионаличността на фитокомплекса. Салвигол е под формата на таблетки за смучене с приятен вкус на мента и канела. Придържайте се към препоръчителната дневна доза. Не приемайте, ако сте свръхчуствителен към някоя от съставките. Ако симптомитене изчезнат, консултирайте се с лекар. Съхранявайте на безопасно, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца място.

 


Тръстикова захар, инулин от корен на цикория, лиофилизиран пчелен мед, мултифракционен лиофилизиран екстракт от градински чай листа, дехидратира гел от листа на алое вера, лиофилизиран екстракт от смирна, аромат на мента, етерични масла естествени аромати на :мента пиперита, канела.

 


Таблетката Салвигол Педиатрик проявява най-пълноценно своето действие, ако бъде оставена да се разтвори бавно в устата. Препоръчва се прием на 1 таблетка от 2 до 4 пъти на ден.

Информирай се за горещи

промоции до -36%