Количка

0
 
Всичко от: Aboca
Код:  58878 
тегло  0.100 кг

Мелилакс Микроклизма за възрастни при запек 10 грама х6 броя - Aboca

(12 глас/а)
Цена: 18.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Melilax е иновативен медицински продукт, под формата на микроклизми за еднократна употреба с напълно природен състав, подпомагащи бързото и лесното изпразване на червата в случаи на запек и трудно изхождане. Мелилакс освобождава червата, едновременно с което предпазва лигавицата и намалява неприятните усещания, съпътстващи запека като болка, дискомфрот и възпаление. Мелилакс е подходящ при синдрома на раздразнените черва, при запек, асоцииран с хемороиди, анални фисури и рагади. Също така Мелилакс е подходящ при хемороиди и рагати, дори и в отсъствие на запек, тъй като спомага за контролирана и безболезнена дефекация. Мелилакс е подходящ и по време на бременност и кърмене за безопасно облекчаване и освобождаване на червата, както и за пациенти в случай на раздразнен колон. Мелилакс съдържа мед, който има предпазващо и успокояващо действие, като  освобождава червата без да ги дразни и предпазва ректалната лигавица. Двойното действие на Мелилакс се дължи на активната формула Promelaxin - комплекс от нектарен и манов мед, съдържащи меланоидини, монозахариди и полизахариди, обогатени с полизахаридна фракция от слез и алое. Спазвайте указанията за употреба и се придържайте към препоръчителната дневна доза. Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. Съхранявайте на безопасно, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца място.

 

 Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 

Активни съставки:

Promelaxin ® комплекс от мед и алое,  полизахаридна фракция от алое и слез.

Още...

 


1 микроклизма от 5 g, при нужда. 
В случай на упорит запек, приложете 2 дози от Мелилакс за възрастни едновременно.

 

Как да използвате правилно микроклизмата Мелилакс?

 

Нанесете няколко капки от продукта в перианалната зона и вкарайте деликатно наконечника в дебелото черво.

Натиснете докрай микроклизмата и в края на апликацията я задръжте натисната до пълното изваждане на наконечника, за да се избегне реабсорбиране на продукта.

Още...

Виж още от Aboca