Количка

0
 
Код:  56343 
тегло  0.150 кг

Либрамед при наднормено тегло и затлъстяване х138 таблетки - Aboca

Цена: 47.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Aboca
(14 глас/а)

Libramed е разработен медициски продукт за отслабване със 100% природна формула, който съдържа патентован комплекс от полизахаридни макромолекули Policaptil Gel Retard, служещ за лечение на наднормено тегло и затлъстяване и подпомага за намаляване обиколката на талията. Либрамед е подхящ за намаляване на обилката на талията, дори и при нормално тегло. Патентованият комплекс Policaptil Gel Retard има гелообразуващ ефект, който води до образуване на гелообразна маса в червата, улавяща мазнините и въглехидратите, като по този начин нe позволява усвояването им от организма. Благодарение на Поликаптил Гел Ретард, Либрамед намалява усвояването на мазнините от органзима, допринася за нормалната перисталтика на червата и редовно изхождане. Също така Либрамед намалява неприятното усещане на сънливост, което често се получава след хранене. Също така Либрамед спомага за регулирането на нивата на кръвната захар, като намалява пиковете на кръвната захар след хранене и спомага за поддържането на равномерна концентрация на инсулин и глюкоза в кръвта, като това ограничава натрупването на мазнини и чувството на глад. Либрамед може да се използва при възрастни и деца над 8-годишна възраст. В първите дни на лечението с Либрамед може да се появи подуване на корема, което изчезва спонтанно при продължение на приема. При такива случаи се препоръчва намаляне на дозата на 1 таблетка 2 пъти на ден, като постепенно се увеличава до достигането на оптималната доза. Пациенти, които изпитват затруднение при преглъщането на таблетката е препоръчително да я разтварят предварително във вода. Препоръчва се приемането на продукта най-малко два часа след приема на лекарства и витамини добавки, за да не попречи на усвояването им. Да не се приема по време на бременност и кърмене.
При пациенти, провеждащи фармакологично лечение на диабет и хиперлипидемия, се препоръчва да се потърси становището на лекуващия лекар относно необходимостта от евентуална промяна на лекарствените дози. 
Не приемайте добавката, ако сте свръхчуствителен към някоя от съставките, и да има интервал от 2 часа при прием на други медикаменти, особено тетрациклини. Ако симптомитене изчезнат, консултирайте се с лекар. Съхранявайте на безопасно, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца място.

 


Патентован комплекс от полизахаридни макромолекули (Policaptil Gel Retard); аромати на портокал, ябълка и лимон.

 

 

Възрастни и деца над 12 години: по 3 таблетки Либрамед преди двете основни хранения;

Деца на възраст между 8 и 12 години: по 2 таблетки преди двете основни хранения.

Посочената доза трябва да се приема с пълна чаша вода, като таблетките се поглъщат една по една. Таблетките се поглъщат цели, без да се дъвчат или разтрошават със зъби.

За деца и особено за пациента, които имат проблеми с преглъщането, могат да разтварят таблетките Libramed в хладна вода или в неподсладен чай, като се разбъркват до пълното им разтваряне. Получената напитка се изпива в рамките на няколко минути, преди да се образува гел.

Libramed се приема за период най-малко 2 месеца, като се прекъсва за 2-3 дни след всеки месец от лечението.

Виж още от Aboca

Информирай се за горещи

промоции до -36%