Количка

0
 
Код:  72488 
тегло  1.200 кг

DoppelHerz System Колаген Beauty x30 флакона

Цена: 52.99лв.
(60.94лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: DoppelHerz
(71 глас/а)

Допелхерц систем Колаген Beauty е хранителна добавка, специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от Акай Бери, витамини, минерали и микроелементи. С напредване на възрастта намалява производството на колаген кожата се отпуска и се появяват първите следи на стареене – тънки линии и бръчки. За да се усвои пълноценно от клетките на дермата, колагенът трябва да бъде хидролизиран, т.е. разделен на по-малки фрагменти с точно определен размер (т. нар. колагенови пептиди), които спомагат за самостоятелното производство на колаген в кожата. За поддържане на кожата красива, млада, здрава и еластична освен колагеновите пептиди значение имат също така определени растителни екстракти и вещества. Doppelherz System Collagen Beauty  съдържа  Екстракт от Асай Бери,  произхождащ от специална палма, разпространена предимно в джунглите на Амазонка. Интересът към това екзотично растение нарасва през последните години заради ценните антиоксидантни качества. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген, Витамин А, биотин и  цинк  подпомагат поддържането на нормалното състояние на кожата. Медът е микроелемент, важен за нормалното състояние на съединителната тъкан и кожна пигментация. Витамин Е допринася з а защита на клетките от оксидативен стрес.

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Повече от 20 години Допелхерц работят за намаляването на вредните емисии, отделящи се при производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира въздействието на емисиите върху околната среда, като подкрепя проекти за защита на климата в различни точки по света в сътрудничество с организацията ClimatePartner.


Специални указания:

Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25°С.

Бета-каротен 0,96 mg, Витамин E 3,0 mg α-TE, Биотин 150 µg, Цинк 5,0 mg, Мед 150 µg, Колагенови пептиди 2,5 g, Екстракт от Асай Бери 100 mg

Препоръчителна дневна доза -  По 1 флакон. Разклатете добре преди употреба.

Информирай се за горещи

промоции до -36%